Får jeg hate?Hei dere. Rart å tenke at det er 2. Søndag i advent allerede. Tiden går jo altfor fort, og det er vel bare 3 uker til jul. Jeg sitter fortsatt å tenker at sommern var i går, men det at tiden går fort kan jo også være litt deilig. Gjennom min periode spm blogger har jeg prøvd å vise hvem jeg er. Jeg vil vise dere at jeg er en blogger, en blogger som bare er 14 år, en blogger som kaster slegge, noe få folk vet hva er. Jeg vil få frem at jeg er en sleggekaster, og selvfølgelig vil aldri sleggekasting bli noe kjent i media, slik som fotball, men jeg ønsker jo at fler folk skal få en liten anelse om hva det faktisk er. Jeg vil også at folk skal vite hvem jeg er, jeg vil at dere skal vite at jeg står bak denne blogger Hammergirl.blogg.no, men også at jeg kastet slegge. Gjennom denne perioden har jeg ikke opplevd mye hate, men litt har jeg fått, og jeg forventet ikke noe annet. Jeg kan faktisk bare huske at jeg har lest gjennom 4 hate kommentarer, og de har jo gått inn på meg, men jeg får de vanligvis kastet rett ut igjen. Hate kommentarene jeg har fått er ikke noe veldig voldsomt, men det er jo ikke noe snillt det de sier. "Er du hun jenta som har slått en gutt, såra mange og som har små negler" wtf? Er det et sånt rykte som går rundt? "Du er overtrent" ehh nei, det vil ikke jeg si. Jeg trener pga jeg elsker det, og jeg er ikke overtrent på noe slags måte. De fleste hatekommentarene er jo om hvordan jeg velger å trene, spise, vise meg selv på bloggen, Osv, men om du ikke liker det, så foreslår jeg at du bare kan slutte å lese. Jeg er fornøyd, og liker det jeg legger ut her, og vil ikke endre noe av det bare pga du ikke liker at jeg står "lettkledd" på et bilde!! 
Men ja, som sagt så får jeg ikke mange av disse kmt. Jeg elsker virkelig alle dere som tar dere tid til å lese, og kmt jeg får inn. Alle de fine og posetivt kmt varmer, og gjør hverdagen min mye lettere. Jeg digger dere alle sammen. Ha en din kveld

8 kommentarer

anonym

04.12.2016 kl.17:24

De som hater deg skal få deng av meg. Ingen får hate en så fiin jente som deg.

hammergirl

04.12.2016 kl.22:56

anonym: <3

Marit

04.12.2016 kl.17:24

Stå på Sarah-du har gode verdier og kan være stolt!! Klem marit

hammergirl

04.12.2016 kl.22:56

Marit: tusen takk fantastiske Marit <3

Sarajaneeth

04.12.2016 kl.18:36

hammergirl

04.12.2016 kl.22:55

Sarajaneeth: <3

Nabotrollet

05.12.2016 kl.08:36

👍Digger og følge med på deg og det du driver med Sarah. Noen sure oppstøt blir det alltid. Det er mange misunnelig menesker der ute. Husk alltid på at du er unik og ingen er deg lik. Stolt av deg.

Klem fra nabotrollet 😊

hammergirl

05.12.2016 kl.08:39

Nabotrollet: tusen takk<3

Skriv en ny kommentar

hammergirl

hammergirl

14, Porsgrunn

Jeg er Sarah, 14 år,over middels interessert i å kaste tunge ting langt. Jeg er utrolig glad i å trene, syntes det er gøy med mote og er nok ei mål bevist jente. JEG VET HVA JEG VIL!

Kategorier

Arkiv

hits