En gjest jeg ikke ønsket


Etter en fantastisk dag i Oslo i går, der Winther Wonderland, juledekorasjoner, shopping og stemningen gjorde meg enda litt mer i stemning til jul, våknet jeg opp i dag med en gjest jeg ikke hadde ment å be. Jeg ser jo nå at jeg har bedt den inn litt ubevisst, jeg har nemlig ikke fulgt alle reglene .  

Jeg har en utrolig varm jakke, gode varme sko, og tror ofte at jeg da ikke trenger å ha varme klær under disse plaggene eller ellers på kroppen .  Jeg var mye ut og inn av butikker i går og har små frysi litt gjennom dagen. På toppen av det hele er jeg i den perioden der immunsystemet i kroppen er på sitt svakeste, så ikke rart at forkjølelse symptomene har kommet på besøk til meg . 

I går var det fullt av folk i gatene og da er er det helt klart at det er en stor mulighet for at det er smitte tilstede. Det at jeg ble litt kald  i går gjore at kroppen min ble mindre motstandsdyktig mot forkjølelsesvirus.

Når kroppens vanlig  temperatur synker blir motstandskraften mot infeksjone lavere, og det burde jeg tatt hensyn til

Men gjort er gjort, hva gjør jeg nå?


Nå er det veldig viktig at jeg ikke fryser, Kroppen min skal ikke måtte bruke krefter nå på å holde kroppstemperaturen oppe, men i stedet jobbe for å jage bort viruset.

Jeg må få i meg nok drikke, når forkjølelsesvirus prøver å angripe slimhinnene mine, gjør dette at jeg produserer mer slim og snørr, dette er mitt forsvar for å støte viruset bort.

Søvn er kjempe viktig nå. Jeg trenger alle krefter jeg kan innhente, siden kroppen min trenger  ro til å sette immunforsvaret i full sving mot viruset som prøver å angripe.

Da ser dere litt hva min dag går ut på. 

Håper dere har en fantastisk søndag , jeg lader opp , klar til angrep . 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hammergirl

hammergirl

14, Porsgrunn

Jeg er Sarah, 14 år,over middels interessert i å kaste tunge ting langt. Jeg er utrolig glad i å trene, syntes det er gøy med mote og er nok ei mål bevist jente. JEG VET HVA JEG VIL!

Kategorier

Arkiv

hits