Ja, det er ekte pelsGod kveld. Hvor utrolig er det ikke at jeg som aldri skulle få svea jakke ender opp med det? Jakka er ikke den nyeste modellen, og er brukt og kjøpt for en rimelig pris, men det har ikke noe å si. 
Det har i lang tid vært diskusjoner om pelsjakker, og mange mener det er respektløst å bære en. Jeg er selv en som er veldig enig i det at dyra skal ikke lide for at vi skal ha en jakke med pels på, og syntes det er bra at svea har designet den nye modellen med fake pels. Dette gjør jo slik at færre dyr blir mishandlet, og går bort. 
Men vekk med alt det negative!! Jeg er kjempe fornøyd med jakka, og syntes det er utrolig deilig å ha den nå som det er kaldt ute. Den er innredet med 2 lommer på hver side, altså 4 totalt og det er så kjekt. Inne i jakka har den et dunstoff, om det er det det het? Jaja, men jakka er utrolig varm på innsiden, også elsker jeg at selve jakka er så lang som den er. 

Nå gjør jeg meg klar til Oslo turen i morgen, ha en fin kveld:))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hammergirl

hammergirl

14, Porsgrunn

Jeg er Sarah, 14 år,over middels interessert i å kaste tunge ting langt. Jeg er utrolig glad i å trene, syntes det er gøy med mote og er nok ei mål bevist jente. JEG VET HVA JEG VIL!

Kategorier

Arkiv

hits