BodyShapesGod kveld. For en god stund siden fikk jeg denne super kule thigsten fra bodyshapes, og jeg har fått mange tilbakemeldinger på om jeg kan si mine meninger om denne. Jeg har selv forelsket meg i thigsten, den har super kule mønster, deilig stoff, høyt liv også digger jeg utrolig det utrolig kule slagordet '"We are fit". Det er virkelig kjempe motiverende å kunne trene med den, og alle fargene den kommer med er jo så sykt amazinge, haha. Det eneste jeg ikke likte helt med denne thigsten er at den kan begynne å skli litt av. Selve thigsten sklir ikke slik som mange andre, fordi denne thigsten er kjempe bra, men jeg anbefaler ikke å bruke den til å løpe med. 
Alt i alt digger jeg disse thigstene fra #bodyshapes og kommer til å kjøpe mange fler av disse fremover. Har du testet ut disse, eller vil teste dem ut? Ha en fin kveld

2 kommentarer

lisarorvik

30.11.2016 kl.21:30

Så utrolig fin :) (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)

hammergirl

01.12.2016 kl.07:02

<33

Skriv en ny kommentar

hammergirl

hammergirl

14, Porsgrunn

Jeg er Sarah, 14 år,over middels interessert i å kaste tunge ting langt. Jeg er utrolig glad i å trene, syntes det er gøy med mote og er nok ei mål bevist jente. JEG VET HVA JEG VIL!

Kategorier

Arkiv

hits