De få momentene bestemmer altGod kveld. Nå har jeg gjennomført kastøkta for noen timer sida, og teknikken var bare WOW!! Teknikken i dag var så utrolig bra, og jeg mestrer stadig de nye oppgavene jeg får. Jeg har alltid vært et "stivt menneske" haha, så det å få i arbeidsoppgave å strekke ut armene er ikke alltid like lett, men jeg skal få det til!! 
Teknikken i slegge har så mange momenter, og punkter vi må kunne for å få det beste kastet. Man må ha  den "perfekte timinga" fra begynnelsen av kastet, altså på sekundet av det vi starter å sette fart i beinene, til slutten. Vi må ha rette armer, være rask i beinene, ha rett overkropp, bøy i knærne, bra nedsett, ha med blikket, ha med hofta, ha et fint drag i ryggen. Alt dette må man tenke på under de få sekundene kastet utføres på. Jeg er ikke i nærheten av å være god, jeg er god nå, men det er ikke nå jeg skal være best, det er om noen år, det året jeg viser verden hva jeg er laget for, om det fortsetter slik som nå bare bedre. Ha en fin kveld

4 kommentarer

Sarajaneeth

29.11.2016 kl.23:35

Åh så utrolig flink du er ☆ elsker at du er så bestemt på å få til ting ☆ beundrer deg

hammergirl

29.11.2016 kl.23:39

Sarajaneeth: Tusen takk , du er en fantastisk motivator.

Lise burøy brevik

30.11.2016 kl.13:10

Du er flink!

hammergirl

30.11.2016 kl.14:06

Lise burøy brevik: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hammergirl

hammergirl

14, Porsgrunn

Jeg er Sarah, 14 år,over middels interessert i å kaste tunge ting langt. Jeg er utrolig glad i å trene, syntes det er gøy med mote og er nok ei mål bevist jente. JEG VET HVA JEG VIL!

Kategorier

Arkiv

hits