Teknikk fremfor kraft!!Hei dere. Nå har jeg endelig kommet hjem fra trening, og er klar til å ta livet litt med ro. I hele dag har det vært fult kjør, selv på søndagen hvor jeg bare rydda, og gjorde lekser. Når jeg sto opp i dag kjente jeg at jeg var så utrolig sliten, haha. Kulda ute og varmen inne gjør meg sliten og veldig trøtt, og sånn er det hvert år. Når jeg kom hjem fra skolen i dag, var det bare å få i seg litt mat før teknikk og styrketrening lå i vente. I dag er jeg veldig fornøyd med begge øktene, og ser at både teknikk, og styrken kommer seg. 
På teknikktreninga i dag trente jeg rotasjonsteknikk hvor jeg hold hånda

 i slegga og fokuserte på nedsette av foten. Jeg trente også veldig på å rette ut armene, noe "smidige" Sarah har slitet med lenge haha. Jeg er så stiv som det går an å bli, og må snart begynne å bli flinkere til å tøye, eller så kommer skadene. På styrkeøkta i dag fokusere jeg på å få trent beina. Jeg hadde mye spenst, hvor det gikk ut på å hoppe opp og ned på kasser. Beinpress, innside- og utside lår trente jeg og en ny maskin som jeg begynte å prøve for litt siden, den går ut på å trene hele kroppen. Jeg er veldig fornøyd med denne økta, og ser frem til flere slike økter. Ha en fin kvekd ;)

4 kommentarer

Victoria Larsen

28.11.2016 kl.19:48

Håper du får en fin Mandag :-)

hammergirl

28.11.2016 kl.23:59

Victoria Larsen: håper du har hatt en fin mandag også;)

sarajaneeth

28.11.2016 kl.23:08

Supert ! ☆ FLINKESTE

hammergirl

29.11.2016 kl.00:01

sarajaneeth: tusen takk fantastiske deg <3

Skriv en ny kommentar

hammergirl

hammergirl

14, Porsgrunn

Jeg er Sarah, 14 år,over middels interessert i å kaste tunge ting langt. Jeg er utrolig glad i å trene, syntes det er gøy med mote og er nok ei mål bevist jente. JEG VET HVA JEG VIL!

Kategorier

Arkiv

hits