Et lysglimt i hverdagenVi har alle litt tunge dager, vanskelig ting å takle, og ikke alltid har noen som motiverer og veileder. I dag er det mange muligheter for hvordan vi kan ha noen verktøy med oss på veien.

Det å hjelpe oss unge der vi er, er viktig, og Sunniva som er ei jente på 28 år har lenge hatt lyst å hjelpe spesielt unge mennesker med å få mer glede og positivitet inn i livene sine.

Hun har et firma som heter En positiv hverdag, det er et firma som har fungert siden januar 2015. Siden vi unge er i en utviklingsperiode, fra ung til voksen kan hun hjelpe å fortelle de unge om hvordan de kan tenke mer positivt, og kanskje se de bra tingene de allerede har i livet sitt, og hvordan de kan jobbe for å få det de ønsker seg i livet. Hun har  funnet en måte til å nå ungdommen på og hun formidle sine motivasjonsforedrag gjennom snapchat, som blir hyppig brukt av oss ungdommer og unge voksne. Hennes ønsker er at de som følger hennes  foredrag kan våkne opp en morgen og tenke at livet er litt kjipt akkurat den dagen, men så bruker de hennes motivasjon- og veiledene foredrag, og kanskje de føler at dagen blir litt bedre med engang. Hun ønsker å fortelle hvor unike og verdifull hver enlelt er og om de ikke liker seg selv en dag, håper hun at motivasjon og veiledning kan gjøre at vi unge tenke at vi faktisk er ganske så bra allikevel. Hun ønsker at de som ikke vet helt hva de vil med livet sitt enda skal bruke hennes tips og råd til å kanskje finne det ut samt de som er helt sikre på hva de vil, men som kanskje trenger litt ekstra motivasjon akkurat nå. 

Hun har tatt selvutviklingskurs og har en del kompetanse rundt motivasjon og utvikling, hun ønsker å  hjelpe andre mennesker med å få en mer positiv hverdag. 

Jeg tenker dette er en investering  :)

Lykke til! 

http://www.ticketmaster.no/event/518617

#motivasjon#enpositivhverdag#foredrag#

2 kommentarer

Sarajaneeth

28.11.2016 kl.12:49

Å For et flott firma!!☆♡

hammergirl

28.11.2016 kl.13:00

Sarajaneeth: det syntes jeg også:)

Skriv en ny kommentar

hammergirl

hammergirl

14, Porsgrunn

Jeg er Sarah, 14 år,over middels interessert i å kaste tunge ting langt. Jeg er utrolig glad i å trene, syntes det er gøy med mote og er nok ei mål bevist jente. JEG VET HVA JEG VIL!

Kategorier

Arkiv

hits